< < < TIL FORSIDEN

REFERANSER


RAADGIVERE
TJENESTER
REFERANSER
Oppdrag
Temaer
Kontakt

Dryppvanning AS
Bøverbu

Dette er et mindre selskap hvor gründeren ønsket å trekke seg tilbake for å vurdere andre nye områder. Selskapet ble solgt til en stor norsk bedrift som så muligheten til å supplere sitt produktsortiment strategisk for å imøtte behovet til sin primære kundegruppe. Solgt til større Norsk konsern i mrd klassen.


Kontakt Tore Hagen på Tlf.: 61 19 46 00
for referansesamtale som har følgende bemerkninger:

"Jeg kontaktet AMC etter anbefaling fra en venn hvor AMC hadde gjort en god jobb. Det avgjørende for meg var at kjemi og tillit var til stede. Jeg hadde personlig behov for en samtalepartner som kunne gi meg gode råd om når tidspunktet for salg var riktig og hva som kunne forbedres for å være attraktiv i markedet.

Følte aldri noe press fra AMC om å selge, men heller avvente til alle brikkene var på plass. Da tiden var inne for salg, gikk prosessen over alle forventninger både med selve prosessen og ikke minst en nyansert og god oppgjørsform.

Jeg kan anbefale AMC til alle bedrifter som trenger råd og veiledning mot et fremtidig salg uten å måtte bli presset utidig gjennom en prosess.”

Alu-service AS, Kløfta
Dryppvanning AS, Bøverbu
Reno Skadeservice AS, Oslo
Proffice AS, Gjøvik
Simona AS (Hangtag AS)
Intro Design AS, Oslos
   

Copyright © 2012 Askim Bedriftsmegling  |  Webdesign: radesign.com  |  Mail: radesign@yahoo.com