Samarbeidspartnere
Disse kompetente menneskene samarbeider vi med.
Ove-Marthin Granlund

Ove-Marthin Granlund

Advokat – Partner SANDS Advokatfirma DA

Mobil: +47 480 16 550
Epost: omg@sands.no

Fagområde

Bistår både norske og utenlandske virksomheter med norsk og internasjonal skatt og avgift. Rådgivning og bistand ved kjøp og salg av bedrifter, bedriftsovertakelse, generasjonsskifter og strukturering av eierskap. Mye engasjert i næringseiendomstransaksjoner og -utvikling.


Jonny Gander-Hansen

Jonny Gander-Hansen

Salgstrener/Coach

Mobil: +47 913 07 090
Epost: jgh@ladegaard-norge.no

Fagområder

Lang erfaring innenfor fagfeltene salg, service og ledelse med en meget bred, og dyp, bakgrunn fra salg og ledelse, både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Startet med salg av kontormaskiner og forsikringer allerede i 1986, og har gått gradene via Salgsleder og Salgssjef, til Salgsdirektør og Senior Vice President.

www.ladegaard-norge.no


Thomas Mathiesen

Gransker og privatetterforsker

Mobil: +47 45 88 42 88
Epost: thomas.mathiesen@etterforsker1.no

Fagområder

Thomas Mathiesen er gransker og privatetterforsker. Han er gründer av selskapet Etterforsker1 Gruppen AS som leverer tjenester som due diligence og bakgrunssjekker av personer og selskaper i Norge og internasjonalt.

Han er sentralstyremedlem av den internasjonale bransjeorganisasjonen for privatetterforskere, World Association of Detectives.

Startet som grunnlegger av Linux- og sikkerhetsselskapet LinProfs B.V. i Nederland, for deretter å grunnlegge Etterforsker1 Gruppen AS i Norge.

Privatetterforsker Etterforsker1 Gruppen AS