Verktøy for hodejeger

Vår teknologi forteller hodejegeren hvilke kandidater som lyver om sin bakgrunn. Som hodejeger kan du fjerne løgnere fra listen din, slik at kunden tar en mindre risiko ved ansettelser.

Du kvalitetssikrer utvelgelsen av den riktig kandidaten for din klient.

Proselect lanserer i 2020 den helt nye tjenesten Eyedetect for hodejegere i Norge, Sverige og Danmark.

Kontakt oss idag for et tilbud!

Personlighetstest

Eyedetect er en type personlighetstest. Vi har over 50 predefinerte tester, som undersøker om kandidaten har vært ærlig om sin CV, vært involvert i straffbare handlinger, underslått midler hos tidligere arbeidsgiver, vært involvert i overtramp eller økonomisk rot. Det finnes ingen grenser for hva vår personlighetstest for hodejegere kan avsløre.

Hodejegerens beste venn

Tillitsmålingen vår er et verktøy som sparer enhver hodejeger for mye arbeid. Ofte vil en kandidat bakgrunnssjekkes, men kan du stole på resultatet? De beste psykopatene er svært gode løgnere og ser til at deres egne sannheter kommer frem.

Vår teknologi reduserer klientens risiko ved ansettelse av kandidaten din. Du kan dokumentere at kandidaten har vært gjennom en tillitsmåling!

Hodejeger

Vi tester kandidaten for deg

Du behøver ikke å gjøre noe som helst – Vi gjør jobben for deg. Du bestemmer hvilke tema(er) som skal undersøkes i hvert tilfelle.

Kandidater oppgir at dette er en morsom og enkel test, som gir dem mulighet til å vise at de er redelige mennesker.

Testen diskriminerer ikke, da det er en datamaskin. Den tar kun bilder av øynene til kandidaten. Disse bildene analyseres og resultatet kommer i løpet av noen minutter.

Vi utfører testen på ditt kontor, hos din klient, hos oss eller hos kandidaten. Du velger hva som passer best for deg og dine kandidater.

Hvem er Proselect.no

Vi er en del av Etterforsker1 Gruppen AS, et firma som leverer bakgrunnssjekker og due diligence til næringslivet i Norge og internasjonalt.

Kontakt oss idag!